VAALITEEMANI

26.05.2021

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa tänään 26.5.21. Sinä päätät millaiset ihmiset päättävät meidän kaikkien arkea koskevista asioista. Jos sinullekin ovat tärkeitä hyvinvointiin, koulutukseen ja Oulun kehittämiseen liittyvät asiat ja haluat ehdokkaan olevan valmis toimimaan myös puheen sijasta, niin äänestä numeroa 451. 

Jokainen ääni on yhtä arvokas, käytäthän ääntäsi!

1. Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi

Oulun tulee olla kaupunki, jossa perheillä on hyvä elää ja asua. Päätöksiä tehtäessä on huomioitava hyvinvoinnin eri näkökulmat ja tehtävä päätöksiä ihmiset edellä.

2. Koulutus, sivistys ja kulttuuri

Koulutuksesta ei ole enää varaa leikata. Lasten ja nuorten hyvinvoinnista säästäminen lisää tulevaisuudessa mm. mielenterveyspalveluiden tarpeita. Koulutus on investointi tulevaisuuteen. Kulttuuri ja harrastusmahdollisuudet ovat merkittävä osa Oulun viihtyvyyttä ja niihin tulee panostaa.

3. Oulun viihtyvyys ja kehittäminen taloudellista tasapainoa unohtamatta

Haluan, että Oulu on monipuolinen, turvallinen, viihtyisä ja kehittyvä kaupunki, josta asukkaat saavat olla ylpeitä. Päätöksiä tehtäessä sitoudun puoluerajojen yli tehtävään fiksuun yhteistyöhön, jotta Oulua saataisiin kehitettyä vieläkin paremmaksi asuinkaupungiksi

.4. Ahkera ja maalaisjärkinen asioiden hoitaminen

Mielestäni yksi keskeisimpiä tarvittavia taitoja kuntapäättäjänä on kiinnostus, viitseliäisyys ja halu perehtyä asioihin. Kyky myöntää ettei tiedä kaikesta kaikkea ja halu oppia uutta kantaa pidemmälle kuin kaikkitietävä asenne. Haluan kantaa korteni kekoon yhteisen hyvän vuoksi ja olen valmis tekemään myös töitä puheiden lisäksi. Asiat edistyvät yhteistyöllä. Mielestäni hyvä kuntapäättäjä tuo asioita esille myös kuntalaisten tietoon ja on valmis kuulemaan ja viemään eteenpäin, mitä kuntalaisilla on sanottavaa. Voit luottaa siihen, että tulen toimimaan yllä mainitulla tavalla.


Ennakkoäänestys 26.5.-8.6.21 

äänestyspaikat näet tästä

Vaalipäivä 13.6.21

äänestyspaikkasi näet tästä